2011. szeptember 19., hétfő

Harcitánc a vizespohárban és szösszenetek

Nemes harcitánc az a csörkoppantos, morgos szinte mindig biztonságos távolságra egymástol, néha nem néha meg közéjük szorulok.
Nos ismét éppen morogtak egymásnak, magyarázták, hogy ök aztán félelmetesek, kop-kop, mig Lili a nagy morgás s a hozzá járo fejlehajtás közben belefejelt a vizespoharamban lévö vizbe. Prüszkölés, meglepödés, de morgást azt folytatta 2 prüszkölés között:)))))))))))


Bonni nagyon szépen eszi a magot is már, s minden mást is, eszméletlen mennyiséget, kölyök s nagyon szeret repülni. Totte meg izmosodott miota barátnöje van, részben ugye lépést kell tartania vele, meg piszkálja sapismodon.
Totte fürdött a vizestálban, rebegtette szárnyait, körbesasszézott kalitban, Bonni nem maradhat le, igy ö is megprobált fürdeni de Totte elzavarta vizestáltol, igy a kis buta belemászott a magostálba fürdeni, rebesgette szárnayit s sasszézott körbe:))))
Aztán napokban ugyan Totte nem fürdött, de Bonni ment  magostálba fürdeni:))))))))))))
Tegnap meg eszébe jutott konyhában is lehet fürdeni igy fejest ugrott a koszos nagy lapos tányérba, aztán kinyitottam a csapot s ketten sasszéztak oda meg vissza.
Elalvás elött láttam Totte telibe sapkán lett szarva, kivittem lemosni.
Ma konyhában segédkeztek tiszta ruhákat leszedni, hajtogatni, rájöttem Totte enyhe oroszos akcentussal már azt mondja nyem cssipp, miután csipked, log a fülemen, aztán Totte belekostolt az arcomba,  én: nem csí´´´´´´´´´´´´´´´´´´p!!!!!!!!!!!!!! ö: nyemcsip, puszi, puszi. Anyád! Lassan ma´r mondatokban kommunikál, de csipked pedig tudja tisztán nem szabad, jol bezártam;)


A kis citrom Tweety egyre kezesebb, viszont heti kb 2-3 alkalommal eljátssza a nagy "szökést" amikor már 1/2-3/4 család keresi. Hol a függöny alatt, hol konyhaasztal alatt.... nyitva az ajto 2 cm-re s kibujik, a rajta levö lepedötöl (mert az üveget mr Ifju kitörte) nem lehet becsukni vagy ha igen akkor kimászik a másik ablak helyén, ott egy diszpárna zárna, azt miss Hiszti törte ki. Igen le kellene mérni, üvegeshez menni, aki ugye munkaidöben van csak nyitva, olyan csikokban rapcsos üveg ami nem is 2 örés kiadás... nem is az elsö potlás... mondtam tegyünk oda hálot azt nem törik ki a dühös büdös kölkök, de mr Mindentjobbantud azt mondta azt nem! Hát akkor kapd be csináld meg!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése