2011. április 16., szombat

Hír

A hir az, hogy nincs hir:) Ami ugye jo, szépen telnek a napjaink.

Nemesek visszatértek a normál kerékvágásba, ha elindulok Lili rögtön a vállamra ugrik, marad is rajta ha valamivel le nem csábitom onnan, vagy Lio elzavarja, a vállam az övé, ha ö akarja, elmorogja Lilit.

Lionak idönként eszébe jut a szex velem, de nem kap, kutyák se engem ....  neki meg csak rosszabb lenne. Lilire is rájön idönként etessem már meg, nagyon erös ösztön-cselekedet igy elnevelni is nehéz, tapasztalata sem müködik, hogy hiába probál számba "mászni" nem sikerül, s nem kap onnan semmit.

Területfelosztásuk szépen müködik, konyhában Lio az ur, háloban Lili, itt a dolgozoban meg melyik hely " kié" és a "tulaj" mit enged meg a másiknak, aztán persze vannak probálkozások, néha vita, ami többnyire ugy néz ki mint ha két kutya morogna s csörkopogással -valamire- magyarázzák a másiknak dühös vagyok.

Pyrrhurák aranyosak, elöre szoktam guritani a kalitjukat, igy mindenkit látnak ök is, éjszakára meg van hogy vissza, akkor Totte van középen.

Totte jön-megy-játszik és nézelödik no meg zabál.  néha mosogatoban is fürdik, nagyon cuki elöadást tart ezzel. Sajnos nöje még  mindig nincs, van ugyan most egy 600 km-re, amit azért nem biztos az ember megjár egy nap alatt, tehát szállásköltség még adodhat hozzá, na az meg itt nem olcso. 2 éves a madár állitolag szelid, na most hiszem ha láttam ugye, igy a talánra autozni 1200 km-t kifizetni szállás nélkül forintositva 165 000 madár-benzin, hát sem idö igazán, de föleg keret nincs rá:(((  
Viszont van egy rozsdáfejü, sajnos him, az legalább Stockholmban ott legalább sogornöék vannak vagy kicsit odébb barátnöm, ott aludhatnánk s legalább találkoznánk.  Sajnos vagy szerencsére him, mert ugye ha nem akkor vagy felrobbantam volna vagy bankot rabolok ;) 
Sajnos kecskéket ismét szét kellett szedni, nagyon durva a sárga a zöldel:( 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése