2012. május 25., péntek

D vitaminozás

Igy kellemes az élet,  sajnos csak hétvégeken tudjuk összes kalitot kicihölni ha férjem itthon,  kitaláltam épitsünk rámpát, akkor ki tudnám sk is tolni öket. 




Lio van hogy hámmal van hogy a kis kalijában kertezik, nemeseket ki tudom vinni hétközben is. Tessék csak nézni Lio milyen csillogo, még napsugar is hasra esik rajta:)  






 Sporolás: alja  a tollaknak a nem látszodo zöldes, nem pocsékolja a szép piros -a piros szint nem tudják papagájok a táplálékbol kiválasztani, sk kell kitermelni- pigmentet felesleges helyekre.


Kicsik:

Tweety sosem megy napra. 



Totte mindig kussolt kertben, no most hogy van neki a bátoritás a barátnöje igy nyomják a dumát, de ahhoz képest. hogy itt televagyunk madarakkal, szarkákal, varjukkal, galambot alig látni de hallani, verebeket nem halljuk de látjuk, s akik még erre tévednek, szerencsére vércse-sas stb vadászokat nem szoktunk látni,  igy ehhez képes sapisok csendesek,  avagy egyszerüen beleillenek a környezetbe.








Pyrrhurák szerint ugy kell szexelni, hogy a him a fejét, hátát a tojo segge alá dugja, a tojo erre pipeg meg rázza magát. Állitolag lányom látta öket élesben én nem, szoval majd ha láttam azt is szolok, még az is lehet a két DNA bevizsgált him-tojo nem is az?  Molli tojo, rendesen szexelt a sapishimmel régebben. 


Szomszéd  tetöje




Kisverebek néha kezünkböl esznek, mig nem jön a szülö, no akkor olyan csunyákat mond a foikáknak, hogy azok többet nem fogadják el kézböl. Tudnak a verebek nevelni;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése